Conference League

Κετσετζόγλου: «Ποιοι θα μπουν/βγουν από τη λίστα - Απέφυγε έναν εφιάλτη στα playoffs η ΑΕΚ»

Στη νίκη της ΑΕΚ στην Ανδόρα και στα δεδομένα με το «μπες-βγες» στην ευρωπαϊκή λίστα στάθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχώρισαν στο 0-4 επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες και στις αλλαγές που θα γίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη, υπογράμμισε ότι το «1» και το «9» και συγκεκριμένα οι Στρακόσα-Λιβάι Γκαρσία ήταν οι κορυφαίοι, τονίζοντας όμως στη συνέχεια πως η εικόνα της «Ένωσης» δεν ήταν καλή και αν υπάρχει κάποια δικαιολογία ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Παράλληλα, στάθηκε στους Κοϊτά και Άμραμπατ που βοήθησαν με την είσοδό τους, υπογραμμίζοντας για τον πρώτο ότι σύντομα θα γίνει βασικός, αφού ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

Στα των αλλαγών της ευρωπαϊκής λίστας επισήμανε ότι οι Λαμέλα, Περέιρα, Τσούμπερ θα μπουν και θα είναι διαθέσιμοι με τη Νόα, ενώ αναμένεται να βγουν οι Μπρινόλι, Ζίνι και πιθανότατα ο Γιόνσον που τέθηκε νοκ άουτ για το πρώτο ματς. Όσον αφορά τον Οντουμπάτζο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση του Πάολο Φερνάντες.

Τέλος, για την παρουσία της ΑΕΚ στους ισχυρούς της κλήρωσης των playoffs ανέφερε ότι απέφυγε έναν εφιάλτη, αφού στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση υπήρχε πιθανότητα να παίξει την παρουσία της στη νεοσύστατη League Phase με ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μπέτις.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x